Over A&I

In 2009 introduceerde Prelum in samenwerking met een aantal bevlogen anesthesiologen en intensivisten de nieuwe norm in individuele nascholing: A&IIn de afgelopen vijftien jaar hebben maar liefst 1.475 collega's zich aangesloten bij dit unieke nascholingsplatform. 

A&I biedt maximale flexibiliteit: u leest het nascholingstijdschrift wanneer u wilt en u maakt de online kennistoets op een zelf gekozen moment. U ontvangt vier keer per jaar een lijvig nascholingstijdschrift met overzichtartikelen, signalering van nieuw wetenschappelijk onderzoek met een directe vertaling naar de praktijk en leerzame casuïstiek.

De kennis die u met dit tijdschrift opdoet kunt u online door middel van e-learning toetsen. U krijgt na het maken van een kennistoets direct terugkoppeling over wat juist en onjuist is. De resultaten en behaalde nascholingspunten worden vanzelfsprekend door ons bijgeschreven in uw persoonlijke GAIA dossier (voor anesthesiologen - NVA). Intensivisten die zijn aangesloten bij een vereniging die zonder GAIA werkt, ontvangen een deelnamecertificaat.

Een abonnement op A&I biedt u het volgende:

  • 4x per jaar het nascholingstijdschrift A&I;
  • onbeperkt toegang tot de besloten website inclusief het volledige tijdschriftarchief;
  • 4 e-learnings per editie op basis van vier hoofdartikelen (4 punten per editie).

Accreditatie

A&I wordt geaccrediteerd door de NVA en het Accreditatie Bureau Intensive Care (ABIC). Het ABIC accrediteert intensive care-nascholingen voor de NVA, NIV, NVALT, NVVC, NVvH, NVvN en de NVN.

AIOS

AIOS hebben de mogelijkheid om zich te abonneren tegen een aantrekkelijk, gereduceerd tarief (50% korting). A&I biedt met het vakinhoudelijke, Nederlandstalige tijdschrift en het online archief de ideale ondersteuning tijdens de opleiding tot specialist. Bovendien kan de opgedane kennis direct getoetst worden middels de e-learningmodules.