Abonnement

Wat houdt een abonnement op A&I in?

Een abonnement op A&I biedt u het volgende:
• 4x per jaar het nascholingstijdschrift A&I;
• 
onbeperkt toegang tot de besloten website inclusief het volledige tijdschriftarchief;
4 e-learnings op basis van vier hoofdartikelen per editie (4 punten per editie);

 

Wat kost een abonnement op A&I?

De actuele prijzen van een abonnement vind u op de abonneren pagina. 

Toegang tot de website van A&I is voorbehouden aan individuele abonnees. Het is niet toegestaan inloggegevens met anderen te delen. 

Abonnementstarieven op basis van het tarief voor 2022.

Waarom is A&I duurder dan sommige andere vak- of wetenschappelijke bladen?

A&I is niet alleen een tijdschrift, maar een compleet nascholingsinstrument. Minder dan € 21,- per accreditatiepunt is in zijn algemeenheid veel goedkoper dan punten van nascholingsbijeenkomsten. Ook wordt A&I op geen enkele wijze inhoudelijk gesponsord door de farmaceutische industrie.

Is toegang tot de website van A&I via onze bibliotheek mogelijk?

Nee, dit is niet mogelijk. A&I is een individuele vorm van nascholing. Het is niet toegestaan om via de bibliotheek (of andere afdeling) inloggegevens van een abonnement te delen. Natuurlijk is een abonnement op alleen het papieren tijdschrift voor de bibliotheek wel mogelijk. De abonnementsprijs hiervan is € 825,- per jaar (€ 756,88 excl BTW).
Op het inschrijfformulier kunt u aangeven dat u een bibliotheekabonnement wilt afsluiten.

Ik wil voor alle anesthesiologen/intensivisten in mijn ziekenhuis een collectief abonnement op A&I nemen. Kan dat? En is dat voordeliger?

Dat kan zeker en het is in ieder geval zeer voordelig. U kunt een offerte aanvragen via ons contactformulier.

Ik ben arts in opleiding en wil graag het tijdschrift ontvangen, kan dat?

A&I is ook beschikbaar voor artsen in opleiding. Tegen een gereduceerd tarief ontvangt u dan alleen het tijdschrift. Het is niet mogelijk toetsen te maken. De kosten hiervoor zijn € 169,50 per jaar (€155,50 excl BTW).
In het inschrijfformulier kunt u aangeven dat u een studentenabonnement wilt afsluiten.

Ik woon in het buitenland en wil alleen het nascholingstijdschrift ontvangen. Wat kost dit?

 

U betaalt als abonnee van A&I buiten Nederland en binnen Europa € 381,50 (incl. BTW) per jaar. Buiten Europa betaalt u € 396,50 (incl. BTW) per jaar. Abonnementstarieven op basis van het tarief voor 2019.

Dit is dezelfde abonnementsprijs als Nederlandse abonnees (€ 339,- incl. BTW). Maar u betaalt ook de werkelijke verzendkosten voor het tijdschrift die bij de kennistoets horen. Deze zijn: binnen Europa € 42,50,- per jaar; buiten Europa € 57,50 per jaar. 

Voor Nederlandstalige artsen in het buitenland, is A&I bijzonder geschikt. Alle onderdelen van het abonnement zijn immers online te benaderen van waar dan ook ter wereld. 

Mijn partner is ook anesthesist/intensivist. Wij hoeven maar een tijdschrift te ontvangen. Is dat goedkoper?

A&I is een individuele nascholingsformule. De punten die worden verstrekt voor de kennistoetsen en het gebruik van de website, zijn puur individueel. De werkelijke kosten voor A&I zitten in de totstandkoming van alle onderdelen en niet zozeer in de druk en verzendkosten van een tijdschrift. Wij geven in dit scenario dus geen korting.