Nationaal Nascholingscongres Anesthesiologie

Laat u op één dag bijpraten over de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op het raakvlak van anesthesiologie en de longen

lees meer

De sprekers

Net als vorig jaar belooft het Nationaal Nascholingscongres een inspirerende en leerzame dag te worden vol met korte prikkelende voordrachten en praktijkgerichte workshops. De lezingen en workshops worden geleid door experts, die u aan de hand van casuïstiek uit de dagelijkse praktijk actief meenemen door de stof.

nardo_van_der_meer2.png   Nardo van der Meer werkt bij het Amphia Ziekenhuis in Breda en is gespecialiseerd in cardiothoracale anesthesiologie en ICU. Daarnaast is hij professor en voorzitter van de divisie 'Gezondheidzorg' bij TIAS en hoofdredacteur van A&I.             david_schockman.png   David Schockman is dagvoorzitter tijdens het Nationaal Nascholingscongres Anesthesiologie. Hij is cardiovasculair anesthesioloog-intensivist in het Amphia Ziekenhuis te Breda.
Nardo van der Meer                 David Schockman    
                       
 dummy.jpg    Anco Boonstra is longarts en opleider in het VUmc te Amstercam.                                                                              keetie_loenhout.jpg    Keetie van Loenhout is longfunctie-analist en in opleiding tot longarts, met oncologie als differentiatierichting. Vanaf januari zal ze werkzaam zijn als longarts in het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis.
Anco Boonstra                 Keetie van Loenhout    
                       
 rogier_van_dijk.jpg   Rogier van Dijk deed veel onderzoek naar atherosclerose, zowel in binnen- als buitenland. Momenteel is Van Dijk in opleiding tot radioloog.             daan_loth.jpg   Daan Loth volgde de opleiding tot basisarts in het Erasmus MC te Rotterdam. Sinds 2014 is hij in opleiding tot longarts in het Amphia Ziekenhuis, Breda.
Rogier van Dijk                 Daan Loth    
                       
 bas_gerritse.jpg   Bas Gerritse is werkzaam als cardio-anesthesioloog in het Amphia Ziekenhuis Breda. Thorascopische cardio-chirurgische ingrepen vormen een belangrijk deel van zijn praktijk.             dummy.jpg   Dinis Reis Miranda is anesthesioloog-intensivist in het Erasmus MC te Rotterdam.
Bas Gerritse                 Dinis Reis Miranda    
                       
 dummy.jpg   Merijn Kant is werkzaam als longarts-intensivist in het Amphia Ziekenhuis. Hij werkt zowel op de afdeling longziekten als op de intensive care.             peter_van_der_voort.jpeg   Peter van der Voort is internist-intensivist, academic director van de MHA-opleiding en hoogleraar Health Care bij TIAS.
Merijn Kant                 Peter van der Voort