sluiten Om www.a-en-i.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid

A&I Congressen

A&I is een onafhankelijk, ongesponsord kenniscentrum over perioperatieve geneeskunde bestemd voor anesthesiologen en intensivisten. Prelum is in samenwerking met een aantal bevlogen anesthesisten en intensivisten in 2009 gestart met A&I, een nascholingstijdschrift gekoppeld aan geaccrediteerde e-learning. Vanwege de grote waardering die we sindsdien mochten ontvangen en de groeiende vraag naar kwalitatief hoogwaardige, onafhankelijke en ongesponsorde nascholing, zijn onze activiteiten verder uitgebreid. Inmiddels wordt er onder de vlag van A&I ook een jaarlijks terugkerend Nationaal Nascholingscongres Anesthesiologie georganiseerd. En onze ambitie reikt verder: wij zullen ons aanbod continu vergroten met onderdelen die er op zijn gericht om u als professional optimaal te ondersteunen.

Nationaal Nascholingcongres Anesthesiologie 2018

Ook in 2018 zal A&I het Nationaal Nascholingscongres Anesthesiologie organiseren. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie!

Nationaal Nascholingcongres Anesthesiologie 2016 

De tweede editie van het inspirerende en leerzame Nationale Nascholingscongres Anesthesiologie vond plaats op woensdag 9 november 2016.

Meer informatie    

 

 

Nieuwsgierig naar het Nationaal Nascholingscongres Anesthesiologie 2015?

Bekijk de video's van de presentaties!

Videoregistraties van 2015

Inloggen